Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-01-2023 15:20:42
Huishouden & Energie

Uitleg jaarafrekening gas

Uiteindelijk is het toch uw leverancier die uitleg kan geven over de ontvangen jaarafrekening waarbij ik aanteken dat die afrekening op zich al duidelijk genoeg zou moeten zijn. u geeft aan dat u een vast contract had in het afgelopen jaar en moeten de berekende en opgegeven kiosten af te leiden zijn uit de door u met vattenfall gesloten leveringsovereenkomst waarbij bijv. m.b.t. elejktra ook nog sprake kan zijn tussen dag en nacht/weekeinde tarief.

de oorzaak van het moeten bijbetalen zal ook m.i. veroorzaakt zijn door mogelijk te weinig voorschot betaling. hoewel ik uit uw aanvulling opmaak dat een en ander met de electra afrekening 'gecompenseerd is.  het is mij onbekend waarom er dan kennelijk m.b.t. de levering van gas en electra separate / gescheiden afrekeningen zijn. u zou in deze een melding kunnen doen bij https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer waar men mogelijk nadere uitleg kan geven.