Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
walsum107 - 01-02-2023 18:39:14
Huishouden & Energie

Energielabel

Wat een mazzel. mijn eigen stulpje heet label g, geen spouwmuren dubbelglas tot op het bod das ver van de b oeps toegekend door het ministerie. wat een mazzel gezien uw vele klachten. het begint met a u treft het. en de rest van uw vraag
heet verhuurder. ik ben goddank mijn eigen huurbaas. olala label heet geen a. succes en de klachten, schimmel en zo en water en voordeur enkel glas. er loopt water over de vensterbanken en de kozijnen zijn aan het schimmelen. de voordeur is nog enkel glas en de rubbertjes van de kozijnen zijn kapot. de meting ?? de kosten varieƫren omtrent uw label. zoek een niet op google bedrijf vraag buren. zo werkt het hier. fijne buurt, is niet iedereen gegeven. u bent niet te helpen.