Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 03-02-2023 11:49:57
Geldzaken & Recht

Ectra onkasten bij geldopname in het buitenland rabo bank

Hallo janver , 

lees deze informatie eens door , klik op de rode regel . 

https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/pinnen-en-contant-geld-opnemen-in-het-buitenland-dit-moet-je-weten" target="_blank">https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/pinnen-en-contant-geld-opnemen-in-het-buitenland-dit-moet-je-weten 






kosten contant geld opnemen in het buitenland 


neem je contant geld in euro's op met je betaalpas bij een geldautomaat in het buitenland? dan brengen wij € 0,75 per opname in rekening.


neem je in het buitenland contant geld op met je betaalpas in vreemde valuta? dan betaal je kosten per opname. hoeveel dat is, hangt af van je betaalpakket.


kosten per contante geldopname van vreemde valuta



rabo directpakket: € 3,50 + 1,2% koersopslagrabo basispakket: € 3,50 + 1,2% koersopslagrabo totaalpakket en riantpakket: 1,2% koersopslagrabo jongerenrekening € 2,00 + 1,2% koersopslagrabo studentenpakket: € 3,50 + 1,2% koersopslag



naast bovenstaande kosten is het mogelijk dat buitenlandse banken zelf ook (extra) kosten in rekening brengen voor het gebruik van de geldautomaat en/of een ongunstigere wisselkoers rekenen. deze kosten staan op het scherm van de geldautomaat.


limieten geldautomaat in het buitenland 


in het buitenland kun je met je betaalpas maximaal € 1.250 per week contant geld opnemen. met een rabo jongerenrekening is dat maximaal € 500 per week. heb je een rabo riantpakket? dan neem je in het buitenland met je betaalpas maximaal € 5.000 per week op. je kunt je paslimiet zelf tijdelijk of blijvend wijzigen via de app of online. let wel op. bij buitenlandse banken kan de limiet lager zijn. rabobank heeft daar geen invloed op.

bron : rabobank.nl