Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 06-02-2023 13:52:10
Geldzaken & Recht

Kamer voor gerechtsdeurwaarders reageert niet.

@mark671, als de gegeven antwoorden u niet bevallen dan zij dat zo maar dat wil nog niet zeggen dat u vervelende reacties hoeft te gaan geven.
'overigens ik heb eens van een forum gebruik moeten maken van een provider n.a.v. een tv storing tijdens een wk wedstrijd van oranje. toen kwamen er allemaal clowns uit andere delen van het land (waar op dat moment geen storing was) met deskundige opmerkingen op het forum hoe het zgn. op te lossen. dat heb ik toen gerapporteerd en toen heeft de ceo van die provider op een maandagmorgen besloten een aantal accounts te verwijderen van deze zgn. provider deskundigen. opgeschoond staat netjes!'
clowns zijn we zeker niet en dreigen om die clowns te rapporteren zegt meer over uw eigen reageergedrag dan de gegeven antwoorden die u op uw vraag gekregen heeft.