Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 16-03-2023 17:46:13
Geldzaken & Recht

Huurverlaging


uw huur ligt zo te lezen al ruimschoots onder het maximum wat de woningcorporatie op basis van het puntensysteem mag vragen. een procedure tot verdere verlaging is vrijwel kansloos, want in de verdediging zal de woningcorporatie uiteraard aanvoeren dat u al héél weinig betaalt voor een woning van 76m².

misschien is het een idee om gewoon voldoende kleding te dragen en 's nachts voldoende dekens te gebruiken.

rillend wakker worden is namelijk niet nodig met goede dekens of een goed dekbed. zelfs niet als het in de kamer maar 5 graden is.

en natuurlijk draagt u in huis kleding met lange mouwen. een dikke trui of een dik vest. en een paar goede sokken en warme pantoffels.

indien uw woning is voorzien van enkel glas, is het aan te raden om de plekken waar u vaak en/of langdurig zit zo in te richten dat deze niet vlakbij een raam zijn.
ook moet u alle binnendeuren dicht houden, dat voorkomt een hoop tocht.