Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
juliomariner - 17-03-2023 11:13:18
Geldzaken & Recht

Mijn bank vraagt om een belasting aangifte, omdat ze mijn pin opnames niet vertr

Een aantal banken hebben een behoorlijke boete gekregen omdat ze hun klantenbestanden niet op orde hadden d.w.z. dat ze niet wisten met wie ze zaken deden en waar de klanten hun geld mee verdienden.
na de boetes slaan de banken helemaal door in hun controle zucht.
we kregen deze week zakelijk een mail dat je ook zakelijk niet meer dan  5.000,00 euro in 1 keer kunt overmaken. dus als ik bij een leverencier voor 15.000 inkoop kan ik de factuur niet in 1 keer voldoen maar moet dat in 3 keer. je kunt de limiet wel verhogen maar dat moet elke keer opnieuw en duurt 4 uur voordat dit ingaat. ze gebruiken als argument bestrijden van terrorisme.
het gaat helemaal nergens over natuurlijk maar je kunt er weinig aan doen.
als u in uw geval niet meewerkt en dus de aangifte niet instuurd heb je kans dat ze de relatie opzeggen en u op zoek moet naar een nieuwe bank.
dat zaql tegenvallen aanzien de nieuwe bank zal vragen of er al eens een rekening van u door een bank is opgezegd. u moet dan dus ja zeggen met als gevolg dat ze geen zaken met u willen doen.