Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Franske1958
Franske1958 - 17-03-2023 11:28:26
Geldzaken & Recht

Mijn bank vraagt om een belasting aangifte, omdat ze mijn pin opnames niet vertr

Het gaat in uw geval waarschijnlijk om de combinatie van alles wat er wel dan niet gebeurd op uw bankrekening.  namelijk contant geld opnemen om daarmee alles te betalen, echter de meeste mensen zijn vanwege corona juist wel alles gaan pinnen in plaats van contant alles te betalen, zilver en crypto's , natuurlijk mag dat, maar vooral crypto's staan bekend als zijnde iets wat populair is bij mensen die met zwart geld te maken hebben. ook kan er gekeken zijn naar zaken die zomaar ineens niet meer voorkomen op uw bankrekening. zoals dagelijkse boodschappen.  een combinatie van zaken die juist wel of niet meer voorkomen op uw bank rekening kan er zeer zeker voor zorgen dat ze u onder een vergrootglas gaan leggen. daarom dan ook mijn tip:  maak een kopie of een extra printout van uw belasting aangifte en laat hun deze zien. als u dit niet doet gaan ze waarschijnlijk vervolg stappen nemen, omdat uw weigering om dit te laten zien dooe uw bank wordt beschouwd als "bewijs"dat er dingen gebeuren die hun als verdacht beschouwen.
met als mogelijke volgende stap een volledige blokkade van al uw rekenigen totdat u hun hebt overtuigd van het tegendeel.