Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 20-03-2023 12:05:09
Geldzaken & Recht

Mijn bank vraagt om een belasting aangifte, omdat ze mijn pin opnames niet vertr

de vraag die bij mij opkomt: "hebben die banken en verzekeraars al niet voldoende macht".
tweede vraag is: "waar ligt de grens als de overheid ook als deze  zich verdiept in je privezaken, welke zij echter in het geheel hen helemaal niets aangaat". criminel geld gaat gewoon de grens over, waar niet gecontroleerd wordt b.v. duitsland.
derde vraag: "waar liggen de grenzen van banken en verzekeraars die zelf een onbetrouwbaar imago hebben gekregen".
woekerpolissen, dexia afaire, kifid en afm  die in totaal beeld doen of de neus bloed bij aangelegenheden op dit gebiedt, belasting vrij sparen, wat uiteindelijk toch belast wordt, een honderdtal verzekeraars (minimaal) de zorg uitkleden samen uit een goed gevulde ruif vreten en zich verrijken enz enz de hoogte van de rpemies worden bepaald niet door de zusterbedrijven maar de meoderbedrijven en vervolgens een valse marktwerking (b.v. izz, zorgzaam, unive enz vallen allemaal onder de hoge hoed van achmea) welk ook niet aangepakt wordt.
vierde vraag: "hoe zit het met bovenstaande want als je zaken omkeerd ......???? heb je processen die nu al 23 jaar duren in b.v. de dexia affaire. daarnaast een minister van financie (v.d.k) die van alles toezegd, maar vervolgens alles negeerd en langs zich heen laat gaan. na het debat al eens uitgebreid aangeschreven zelfs de beantwoording blijft achter wege. verzekeraars het onderste uit kan willen en daarbij enorm winsten maken die feitelijk ter gevloeid zouden moet worden naar de verzekerrnemen. maaaarrrr ze werken zonder winstoogmerk, ook in de zorg..........ja nadat eerst de strog leeg gevreten is blijft er te weinig over ..... tja vul de rest maar in.

het dubbel moraal komt je aan alle kanten tegemoet, de kleintjes worden op de vingers getikt en de groten gaan met vermogens er vandoor ......... hoezo witwassen.  .