Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 21-03-2023 16:00:23
Geldzaken & Recht

Conflic over het annuleren van een gewijzigde offerte

Ze kunnen zeggen dat de locatie altijd onder voorbehoud is maar dit staat niet in de voorwaarden die u hieronder heeft geplaatst, u heeft specifiek voor de locatie gekozen die geofreerd werd en niet voor een andere.

uit de voorwaarden hieronder haal ik dit stukje:  in beginsel vindt uitvoering van de overeenkomst plaats op de door xxx aangegeven locatie.

in de offerte was een locatie opgegeven en juist die locatie heeft voor u de doorslag gegeven om te boeken.

nu er geen voorbehoud staat in de voorwaarden en u geboekt heeft voor een specifieke locatie kan men u niet houden aan de annuleringskosten, bovendien zijn deze kosten veel te hoog en mogen niet meer bedragen dan de reeds gemaakte kosten door dit bedrijf, het is namelijk zo geregeld, bij wet, dat enkel de reeds gemaakte kosten in rekening mogen worden gebracht bij een opdrachtovereenkomst!!!!

https://www.juridische-supermarkt.nl/algemene-voorwaarden-en-annuleringskosten/#:~:text=in%20de%20wet%20is%20opgenomen,of%20de%20algemene%20voorwaarden%20staan." target="_blank">https://www.juridische-supermarkt.nl/algemene-voorwaarden-en-annuleringskosten/#:~:text=in%20de%20wet%20is%20opgenomen,of%20de%20algemene%20voorwaarden%20staan.