Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 22-03-2023 16:12:21
Vrije tijd & Tuin

Is het redelijk om dit te vragen van je huurder na opzegging?

gaten moet je dichten net als spijkers en schroeven verwijderen, ook alle zaken die je aangebracht hebt moet je verwijderen tenzij de verhuurder en jij hier een overeenkomst voor hebben getekend dat dit mocht en dat dit mag blijvven bij vertrek.

ook kan het zo zijn dat de nieuwe huurder zaken over wil nemen, dit moet je wel van tevoren regelen en op papier zetten welk jullie dan gezamenlijk tekenen, verhuurder moet hier wel mee accoord gaan.

schilderen hoef je niet te doen, ook de gaatjes niet die je dichtstopt!

er moet trouwens wel een voorinspectie komen waar verhuurder alle punten op papier moet zetten die gedaan moeten worden, komt deze er niet heeft ie geen poot om op te staan!!!!


 


https://www.haagsewetswinkel.nl/de-voor-en-eindinspectie-van-de-huurwoning/#:~:text=enkele%20weken%20voor%20het%20einde,gebreken%20te%20(laten)%20herstellen." target="_blank">https://www.haagsewetswinkel.nl/de-voor-en-eindinspectie-van-de-huurwoning/#:~:text=enkele%20weken%20voor%20het%20einde,gebreken%20te%20(laten)%20herstellen.