Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Mariaheide - 03-04-2023 16:36:06
Auto & Vervoer

Heeft iemand ervaring met evaluatoren.nl?

ik ben er ook ingetuind. rond 18 maart kreeg ik een email van hen (hoe komen ze aan mijn emailadres ? ) , was in vakantie stemming, wou weleens weten wat mijn auto waard was  en lette niet goed op. dit zijn duidelijk oplichters, die daar misbruik van maken. gezien bovenstaande reacties is deze nieuwe vorm van oplichting rond 18 maart begonnen. ik heb inmiddels van evaluatoren.nl al 2 dreigmails gehad.


je kunt weliswaar betalen om er vanaf te zijn, maar dan geef je, uit angst of gemakzucht, toe aan criminelen. ondertussen maken ze vele nieuwe slachtoffers. het is beter dat iedereen die hier slachtoffer van is aangifte doet en zonodig zijn recht haalt via de kantonrechter, dan stopt dit hopelijk.bij bovenstaande reacties zie ik een paar keer de opmerking staan dat het je eigen schuld is, omdat je zgn de voorwaarden niet hebt gelezen. ik vind dit een vorm van ongepaste victim-blaming. je wordt misleid en opgelicht, dat hoort niet en kan iedereen overkomen.


ik ga niet betalen en aangifte doen. ze dreigen met een incasso-bureau. heeft iemand daar ervaring mee hoe een buitenlands bedrijf een incasso bureau op je afstuurt ? loopt dat via een nederlandse kantonrechter  of is het gebaseerd op buitenlands recht ? hoe moet je dit precies aanvechten ?


ik ben in mijn leven al genoeg opgelicht, dit moet stoppen !