Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

JM
JMVolker - 21-05-2023 23:23:10
Auto & Vervoer

Heeft iemand ervaring met evaluatoren.nl?

idem dito als vele anderen in dit forum. wilde wel een taxatie hebben, maar ben geen betalingsverplichting aangegaan. het vinkje waarmee je hiervoor toestemming zou geven, blijkt al standaard aangevinkt, je hebt geen herroepingsmogelijkheid en er is nergens een verwijzing naar de voorwaarden die je dan accepteert. rapport wat ik kreeg verwees naar taxatie voor verenigd koninkrijk en certificaat was zweeds. daarnaast is de persoon pieter blok (deze stond op mijn taxatierapport) zeer waarschijnlijk fictief. alles riekt naar misleiding. 


 


heb vervolgens een mail geschreven met bovenstaande en dat zij op geen enkele wijze aan de door hen gestelde serviceverplichting voldoaan hebben, en dat ik derhalve geen betaling, noch boete verschuldigd bn. mail gebouned natuurlijk, nog meer een bewijs dat dit een scam is.


 


ik betaal niets en verwacht ook dat het vanzelf overgaat.