Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 25-05-2023 17:52:34
Geldzaken & Recht

Abonnementsgeld meer dan 100% verdubbeld mag dat

De prijs is echt niet verdubbeld, het 1e jaar heb je zo'n 60% korting gehad, een aanbiedingsprijs dus.
het antwoord van max is helemaal correct.

het staat wel in de voorwaarden, maar je moet wel bij de goede voorwaarden kijken! (zie reactie jannyboe.)
in de goede voorwaarden staat o.a. dit:


"3.2 een abonnement (zolang geen sprake is van een proef- of kennismakingsabonnement) wordt aangegaan voor de periode zoals in de aanbieding vermeld en wordt daarna – behoudens opzegging (uiterlijk 1 maand voor afloop van de eerste abonnementsperiode)- automatisch verlengd, tenzij anders vermeld wordt in de aanbieding. binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen uiterlijk 1 maand voor het einde van de termijn worden opgezegd. dit kan telefonisch, per mail en schriftelijk. de contactgegevens staan tevens vermeld in het colofon van het programmablad.
 
3.3 bij automatische verlenging wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. opzegging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. opzeggen kan telefonisch, per mail en schriftelijk. de contactgegevens staan tevens vermeld in het colofon van max magazine."

losse nummers kosten 1,22 x 52 weken = 63,44 dus niet echt voordeliger. als je op de centjes moet letten, kan je beter opzeggen, een programmagids is weggegooid geld.