Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 26-05-2023 22:09:07
Winkels & Webshops

Herroepingsrecht wehkamp

https://www.thuiswinkel.org/webshops/kennisbank/kennisartikelen/herroepingsrecht-vijf-vragen-en-antwoorden-over-terugbetalen/" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/webshops/kennisbank/kennisartikelen/herroepingsrecht-vijf-vragen-en-antwoorden-over-terugbetalen/

ik weet niet of dit artikel up to date is, maar er gaan meer webshops kosten in rekening brengen voor het retourneren van spullen, dit is laatst zelfs in het nieuws geweest, het retourneren loopt namelijk de spuigaten uit.
zolang als er besteld kan worden op internet heb ik 1x iets teruggestuurd en dat komt omdat ik precies weet wat ik nodig heb, want anders zou ik naar een stenen winkel gaan.

ik vind overigens € 0,50 een keurig bedrag, zeker als je weet dat de geretourneerde goederen veelal worden weggegooid of naar een opkoper gaan.
als u naar een stenen winkel gaat, ben je al een veelvoud van dat bedrag kwijt aan de auto en parkeerkosten.

hier nog een artikel van thuiswinkel.org dat meer up to date is https://www.thuiswinkel.org/vragen/moet-ik-de-kosten-voor-mijn-retourzending-zelf-betalen/" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/vragen/moet-ik-de-kosten-voor-mijn-retourzending-zelf-betalen/