Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2006 15:36:46
Voeding & Gezondheid

Middel tegen snurken

hoi meisje,


enkele jaren geleden vond ik zelf dat het niet meer kon:"snurken".


mijn vrouw werd er gek van (ik zelf had er uiteraard geen last van). ik ben nadat we terug kwamen van een zonnige vakantie naar de neus en keelarts gegaan om te vragen wat we er aan konden doen.


zijn eerste opmerkingen waren:"mensen met overgewicht (heb ik last van) hebben eerder last van snurken dan anderen, mensen welke vermoeid (oververmoeid zijn) hebben last van snurken en mensen welke zo nu en dan iets te diep in het glaasje kijken hebben ook last van snurken. zeker de combinatie van voornoemde...)


het was mij dus duidelijk >> afvallen, zorgen dat ik meer rust kreeg en geen alcohlische versnaperingen meer nemen of >> volgens de arts << mijn huig laten inkorten (deze gaat namelijk trillen en wordt het snurken veroorzaakt >> luchtweg wordt afgesloten).


gelukkig heb ik een begripsvolle vrouw en hebben we toch maar beslist dat het inkorten van mijn huig toch wel zeeeeeer ingrijpend was( maar goed ook want de man van een kennis van mijn vrouw heeft het wel laten doen en hij kreeg in het begin, regelmatig bloedingen welke zeer moeilijk te stoppen waren).


de oplossing


mijn vrouw slaapt op dit moment voortreffelijk omdat zij in beide oren oorstoppers stopt. was-oordoppen bij het kruidvat hebben ervoor gezorgd dat de nachtrust van mijn vrouw niet meer wordt verstoort door mijn gesnurk.


dit is geen verzinseltje maar is echt!!


p.s. ik hoop wel dat je tegen oorstoppen kunt anders moet je opzoek naar een andere oplossing.