Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2006 18:20:09
Voeding & Gezondheid

Middel tegen snurken


<script language=javascript>postamble();
ik ben zelf een fervent snurkster,wat ik vreselijk vind voor mijn partner voornamelijk,want zelf merk ik er niets van tijdens mijn nachtelijke concerten.


wat ik vreselijk vind is dat we hierdoor dus al een paar jaar niet meer samen slapen.hoe dan ook je levert in op een stuk intimiteit.je kan er van alles voor bedenken en in de plaats verzinnen,er gaat niets boven het samen in slaap vallen,lepeltje,lepeltje.


binnenkort moet ik naar het ziekenhuis voor een slaaponderzoek.de optie opereren is geen optie begrijp ik hier.ik hoor teveel negatieve reacties


wie is op de hoogte van de werking van mra ook dat zou een systeempje moeten zijn? of het titanium plaatje wat in het tongbeen wordt gezet?en zijn deze (ookasa)afdoende ook bij geconstateerde apneu??