Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-01-2006 00:22:05
Voeding & Gezondheid

Middel tegen snurken

hallo meissie,


ik ben apneupatient. ben minstens 10 jaar zo moe als een hond geweest, snurkte op het laatst als een walvis. op een dag dacht mijn vrouw dat ik dood was, ik ademde al heel lang niet meer. van een kennis die apneupatient is hoorde ik dat ik snel naar de arts moest gaan en niet mocht vertrekken zonder een verwijzing. veel artsen wisten een paar jaar geleden weinig tot niets over apneu. de mijne had er wel iets van gehoord en werkte perfect mee. terecht. ik slaap nu met een cpap (apparaat wat lucht door je neus blaast om de verstopping in je keel op te heffen). er ging een wereld voor me open en ik voel me bijna weer als herboren.


wat de oorzaak van het snurken ook moge zijn: verlang een onderzoek naar apneu en geneer je niet bij het vooruitzicht met een masker te moeten slapen. kijk echt op het forum van de apneuvereniging. die mensen zijn heel actief en behulpzaam. het is een patientenvereniging die louter uit vrijwilligers (en dan heel goede en met kennis van zaken) die constant contact hebben met specialisten op alle gebieden die wat met apneu te maken hebben.


doen!!!!!!!! en dat geldt ook voor al die mensen die iets met snurken te doen hebben.


het adres van de vereniging:


http://www.apneuvereniging.nl/forum/index.php


je kunt daar alle verhalen lezen en inloggen kost niets. je kunt ook je vragen stellen en krijgt zeker deskundig antwoord terug.


voor de snurkenthousiasten: bent u snel moe, valt u tijdens tv kijken in slaap, snurkt u, vergeet u veel (sleutels, afspraak, boodschappenlijstje), krijgt u aanvallen van slaperigheid achter het stuur, bent u af en toe opstandig, rijdt u regelmatig verkeerd, bent u gauw boos, heeft u meer ruzie of onenigheid dan vroeger?????


naar de arts en als de wiedeweerga. als het snurken in uw geval door apneu komt kan dat uw leven verwoesten.


toch nog vragen? lobootje@hotmail.com