Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-01-2006 10:37:11
Voeding & Gezondheid

Middel tegen snurken

het is goed, om zelf onderzoek te doen en ervaren kwesties tegen elkaar af te wegen?


zo kom je bij het feitelijke snurken van mensen in de nacht uit op een verbroken relatie met het magnetisme van de aarde.


wil je dit zo goed mogelijk herstellen, ga je simpel op zoek naar kleine aarde-magneetjes en construeer deze in je hoofdkussen? let wel, maak dit magnetisme niet te krachtig door veelvoud, omdat dit dan weer hoofdpijn kan realiseren.


zo?n hoofdpijn komt ook niet weinig van elektromagnetisme, een kwalijke zaak welke afkomstig is van je wekker(radio) naast je bed. trouwens, alle elektra op je slaapkamer is desastreus en verwerpelijk voor je gezondheid!


het is voorgekomen, dat mensen welke reeds hun elektrische wekker van de slaapkamer verwijderden, gelijktijdig van hun snurken waren bevrijd.


ik wens hen die dit treft, veel succes met het voorgestelde onderzoek.


jos.