Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-03-2006 00:38:05
Computers & Telefonie

Vragen over zone alarm security suite

wat de emailbescherming betreft met behulp van de instellingen in het 'suite" programma dat zonealarm sinds kort ook aanbied ...


de beste email bescherming krijg je van je provider. de veiligste manier vind ik nog steeds en steeds weer de email-service van google. google-email, of "gmail" heeft de  virusscanners die wij consumenten nooit zullen kunnen kopen, en er werken de beste programmeurs. waarom moeilijk en duur doen als je een gratis emailadres bij google kunt krijgen. dat spam automatisch in het spam-mapje plaatst. je krijgt dus nooit vervelende spam te zien. en je hebt de grootste betrouwbaarste email inbox ter wereld voor de consument. nu al 2700 megabytes per emailadres.. plus je kunt elkaar bestanden (filmpjes etc.) versturen van 10megabyte per email. .vorige week kregen 'we' allemaal een gratis homepage van 100mb waarmee je met je muis in 2 minuten een webpagina maakt met je eigen kleuren en logo. sinds een half jaar kun je met google-picasa al je foto's gratis met 1-klik op een eigen foto-weblog van 200mb plaatsen( ga plaatjes kijken op mijn foto-weblog- onderaan dit bericht). en binnenkort kunnen de gebruikers van google-email ook gebruik gaan maken van hun eigen harde-schijf op google . je kunt dan overal ter wereld op je 'eigen' computer werken. ook gratis.en met de google-adsense(gratis) kun je op je gratis homepage ook nog een paar honderd euro per jaar verdienen. ook gratis overgemaakt op je bankrekening.(nu zo'n dertig euro per maand en stijgende) zo word internet gratis.


de ellende is dat je voor het controleren van je email met bijvoorbeeld zonalarm security suite, en al die andere programma's, tijd kwijt bent met het instellen van die bescherming. en zoiets is nooit eenmalig, en tenslotte ga je weer iets anders gebruiken, etc.etc.  


ik probeer geen reklame te maken voor gmail want dat hebben ze ook niet nodig bij google. maar ik zie zoveel mensen steeds meer spam en virussen ontvangen en zoeken naar oplossingen binnen de grenzen van hun eigen vaak nederlandse internet-provider of een programma. ik hoop dat het iemand helpt.  hartelijke groet, g.


http://bart.gabrielse.googlepages.com/">klik hier   - voor mijn plaatjes