Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-04-2006 14:04:03
Computers & Telefonie

Vragen over zone alarm security suite

beste enterprise


hartelijk dank voor de duidelijke uitleg van zaterdag, ik heb de zass instellingen aangepast. geeft een veilig gevoel dat het nu in orde is. toch heb ik nog 3 aanvullende vragen.


als de pc opgestart is verschijnt op het scherm advanced security status met een overzicht van zass(in 1 dag staat ¨total intrusions blocked¨ al op 70). je hebt dan 3 mogelijkheden om te kiezen. ik neem aan dat je de middelste moet aanklikken (to begin or continue your trial click here). is dit juist?


nu de harde schijf opnieuw geformateerd is heb ik in een keer ook de beschikking over het windows beveiligingscentrum (heb ik de afgelopen jaren nooit kunnen vinden). moet de firewall hiervan aan of uit staan? 


en de laatste vraag, bij het openen van outlook express komt er een pop-up scherm met de tekst map maken, dit is zo weg te klikken. op één van de balken zijn 3 icoontjes van zass aanwezig en de opmaak van outlook express is nog niet in orde. na wat heen en weer geklik verschijnt de tekst: zass will not work unless you display your folders list, you can display this by pulling down the ¨vieuw¨menu and selecting the ¨layout¨menu item, then checking the ¨folders list¨check box. hier doe ik niets , klik alleen op oke en ik heb uiteindelijk de opmaak die ik graag wil. dit hele verhaal geldt niet wanneer in zass alles bij e-mail protection op off staat. is wel lastig, is hier nog wat aan te doen? ik internet via de kabel, op de website van chello is het ook mogelijk een spam en e-mail filter in te stellen, zou dat voldoende zijn?


bij voorbaat dank voor de genomen moeite,


doetinchem