Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
scuba - 07-04-2006 22:10:48
Voeding & Gezondheid

Schoonmaken gietijzeren pannen

direct na het gebruik spoelen met koud water, hierdoor schrikt het meeste vuil los. als het erg vuil is kun je het gerust schoonmaken met water met afwasmiddel of uitkoken met soda. het gebruik van een stalen schuurspons is niet schadelijk. drogen gaat et beste door de pan wat te verhitten op de warmtebron en warm in te vetten met een planaardige olie.


om aanbakken te voorkomen is het vooral zaak om een gietijzeren koekepan, braadpan of wok goed voor te verwarmen. bij het besprenkelen met een beetje water moeten er kleine bolletjes ontstaan. een koude pan bakt aan en hete niet!!


ik zweer er bij
<script language=javascript>postamble();