Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hoevain - 08-07-2006 10:23:36
Vakantie & Reizen

Kindervrije campings

we zijn bezig met de oprichting van een resort in frankrijk, 4 uur rijden van utrecht, onze doelgroep richt zich op 50+ en nederlanders en belgen.


zometeen kan je er lekker genietn van een luie vakantie waarbij wellness, health, beauty en leisure voorop staat.


je kan er zometeen: zwemmen, paardrijden, golfen, wandelen, fietsen, vissen, tennissen, midgetgolf en gebruik maken van de overige faciliteiten, zoals een beauty center en er wordt een restaurant gepland voor 80 personen en uit te breiden tot 200 personen. nederlands en frans personeel een mix van 50/50 en waarbij het nederlandse en ook frans-sprekende personeel de  leidinggevende, begeleidende en organiserende functie hebben, het frans-talige personeel is voornamelijk ondersteunend in de algemene functies! zo zorgen we voor een stuk werkgelegenheid in de regio en ontwikkeling van het gebied. en zal er een werkgelegenheid worden gecreërd van 40 arbeidsplaatsen (50/50)  


wat wij dus voornamelijk in gedachten hebben is geen landal, centerparcs of noem ze maar op, maar een heel ander segment, ook zullen er geen huisdieren op het resort worden toegelaten ivm de hygiëne en ander overlast en in het kader van de health en wellness is roken geheel uitgesloten. zeker als voorloper op het anti-rookbeleid en met ondersteuning van de eu is ons een subsidie en reclamecampagne toegekend om dit te ondersteunen.


al met al zal dit voor kinderen een heel andere wereld zijn en zullen niet alle ouders dit een voordeel vinden, andere juist wel. wij komen vanwege ons beroep en contacten in de hotellerie in aanraking met andere lokaties waarbij steeds minder kinderen, althans de kinderen die weten hoe het hoort en niet gillend en blerend door de gangen en liften lopen te terroriseren, waarbij het personeel niet constant op hun teentjes hoeven te lopen om te kijken of de ouders wel een oogje op hun kroost houden. ook situaties bij het zwembad behoren tot het verleden en zijn ongelukken tot een miniem teruggebracht!


de reacties zijn lovend en natuurlijk hoor je van: 'mij zal je daar niet zien', mooi want dan behoor je niet tot onze doelgroep! onze toekomstige klanten komen voor een luie en welverdiende rust en willen ontspannen en verwend worden en niet 's-avonds tijdens het diner of 's-middags tijdens de lunch met rondrennende en schreeuwende kinderen op diverse lokaties worden geconfronteerd.