Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-07-2006 12:04:56
Vrije tijd & Tuin

Kunstgras

niet uit eigen ervaring maar uit veel lezen weet ik dat er veel verschillende soorten kunstgras zijn en pas sinds de laatste tijd kwaliteiten die bij vallen en/of daarover doorglijden er géén brandwonden ontstaan en dat was dus in het verleden wel zo waardoor sportvelden pas zijn overgegaan op kunstgras toen dat probleem verholpen was.


het verschil is er dus in kwaliteit en in de vraag hoe groot het oppervlakte is van uw tuin, of er kinderen op gaan spelen, of u daarop gaat barbequen, enz.


voor een klein stukje is vallen en ver doorglijden niet aan de orde dus kunt u voor een minder dure kwaliteit kiezen.  voor grotere stukken zou ik wel datgene hierboven vermeld in het oog houden.  


overigens, uiteraard moet het oppervlak waarop u kunstgras gaat leggen vlak en stevig zijn.     tegels kunnen maar als die niet echt vlak en niet  goed aaneengesloten liggen dan zult u de omtrek van die tegels door het kunstgrastapijt gaan zien.     prijzen noemen?  geen idee!  ik denk dat deze ver uit elkaar liggen, niet alleen qua kwaliteit maar ook sterk verschillend per leverancier. tenslotte: de kwaliteiten kunnen zo goed zijn tegenwoordig dat het verschil tussen gras en kunstgras nauwelijks meer zichtbaar hoeft te zijn.