Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-07-2006 17:33:57
Huishouden & Energie

Verrijdbare airco

mijn zoon heeft voor zijn slaapkamer een airco bij kwantum 249, euro gekocht, met slang naar buiten door het tuimelraam, naar de galerij. zijn kamer is ongeveer 10m2; hij is er tevreden over, koelt goed, hij kan tenminste weer normaal slapen, extra warme kamer door plat dak en vele apparatuur die warmte afgeeft. de waterbak moet hij wel regelmatig legen, zit in het apparaat. het schijnt wel veel stroom te nemen, maar dat zal nog moeten blijken. hij is niet echt  hinderlijk met geluid. kan ook in de winter eventueel verwarmen. het merk is yonan, verrijdbaar, en koelt dus goed, en zwenkt de koude lucht ook heen en weer, met afstandsbediening en op gewenste binnentemperatuur af te stellen.


de split-airco kan alleen als je buiten een plaatsje hebt om het 2e onderdeel veilig neer te zeggen, en deze zijn ook duurder. er wordt ook een plaat bij geleverd waar de mond van de slang precies op past, zodat de rest afgesloten kan worden van de opening waardoor de slang naar buiten gaat. wel opletten dat de meters slang passen bij uitlaatpunt en waar het apparaat moet komen te staan.