Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-07-2006 20:18:42
Huishouden & Energie

Verrijdbare airco


<script language=javascript>postamble();
een airco met zo,n slang naar buitenwerkt lang niet goed ,ze zijn nogal duur in gebruik omdat hij warme lucht afvoert via die slang die hij uit de ruimte betrekt die hij aan het af koelen is , maar die lucht moet dan wel weer ergens anders vandaan gehaald worden  door raam, kieren,ventilatie roosters, met andere woorden weer uit een andere ruimte maar wel warme lucht die dan ook weer afgekoelt moet worden ,om het dan toch een beetje afgekoelt te krijgen moet die konstant blijven draaien, en dan komt er het lawaai nog eens bij .  hij heeft namalijk 2 ventilatoren  1 voor de afgekoelde lucht en 1 voor de warme af te voeren, ze zijn goed koper maar veel duurder in gebruik.


een spit airco voert zijn warmte af naar een buiten unit  en daar zit dan ook gelijk de andere ventilator ,dus veel stiller en binnen word konstant de lucht die in de ruimte is opnieuw afgekoelt , hou je de ruimte voor de rest dicht  dan cirkuleert de zelde lucht die dan vanzelf steeds koeler word ,ze zijn duurder maar je haalt het er makkelijk op den duur uit, neem er wel 1 met een thermostaat zodat het echt geregeld word , er zijn er maar zat die alleen een timer hebben en voor de rest niks regelen .


 


veel plzier met je aan koop henk