Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-07-2006 21:22:48
Huishouden & Energie

Verrijdbare airco

onlangs hebben wij ook een verrijdbare airco (300euro) gekocht. het was echter geen succes. ten eerste maakte hij teveel lawaai. waarschijnlijk vanwegen de ondergrond (laminaat). in de badkamer (tegels) viel het wel mee met het geluid. maar daar hebben wij niets aan. gaan echt niet de slaapkamervloer van tegels voorzien. dan een slang uit het raam hangen voor de afvoer van de warme lucht, terwijl de warme buitenlucht naar binnenkomt. daarnaast hebben wij  de airco 2uur laten draaien en het resultaat was, dat de kamer in die tijd maar drietiende graden was afgekoeld. aangezien het stroomverbuik staat het in geen verhouding met het resultaat. wij hebben hem dan ook maar weer teruggebracht naar de winkel. na lang speurden op internet kwamen wij op de site van lg.


hebben nu een split-airco gekocht. het resultaat is niet te beschrijven. een binnenunit fluisterstil, koelt binnen de kortste tijd op 18graden, vervolgens de hele nacht door op ingestelde temp na keuze(advies: max 6 graden lager dan buitentemp.). het stroomverbruik is 25eurocent per nacht. dus echt geen overbodige luxe, tegenwordig. was wel in aanschaf even duurder, maar dan heb je ook wat. de buitenunit is trouwens ook mooi stil, dus geen overlast voor de buurt.


omdat wij kritische ge-en verbruikers zijn kan ik deze airco meer dan aanbevelen. het is het geld en de moeite absoluut waard.


verder veel succes