Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-08-2006 14:23:04
Elektronica & TV

Stofzuiger: wat is een goede voor redelijke prijs!

nu staat op bovengenoemde site de bestron dvc600 met een cijfer 10.



die bestron zou ik niet nemen als je hem elke dag moet gebruiken.
ten eerste heeft hij maar 600 watt, is dus eigenlijk een groot formaat kruimelzuiger en het is een steelstofzuiger en hij maakt een boel herrie.
en dat cijfer 10, daar moet je je ook niet op blind staren, aangezien maar 1 persoon een mening gegeven heeft en waarschijnlijk die stofzuiger maar een paar keer gebruikt heeft. (twee weken in bezit)

als je een goede stofzuiger zoekt die probleemloos zijn werk doet en minimaal 10 jaar mee moet gaan, kies dan een philips of een miele.
ik heb alleen ervaring met een philips, die ik al meer dan 10 jaar gebruik, maar ik weet dat een philips goede filters gebruikt en dat de stofzuigerzakken niet duur zijn, ik betaal voor 1 pak originele zakken, zitten 5 zakken + 2 filters in ongeveer 6 euro. (bij de philips winkel)

en wat versta je eigenlijk onder niet duur?
als je een stofzuiger koopt die meer dan 10 jaar meegaat en 150 euro kost of je koopt een stofzuiger die maar 35 euro kost, maar die maar 2 jaar meegaat.

groet, dirck