Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-08-2006 13:39:43
Elektronica & TV

Stofzuiger: wat is een goede voor redelijke prijs!

@dirck


weet je dirck......na 50 jaar ervaring ben ik er wel achter dat artikelen niet altijd duur hoeven te zijn om goed te zijn. voorheen kocht ik dure wasmachines en wat een ellende en onkosten binnen drie jaar. terwijl een goedkopere zo 5 jaar draait zonder kosten. en met strijkijzers net zo. altijd eerst die dure genomen. veel te zwaar in de hand en niet voldoende stoom. en nu een bestron, de goedkoopste en de beste die ik ooit heb gehad. dus tja........:-))


na een dag speurwerk kwam ik bij toeval op een site waarop geadverteerd werd met beste koop 2006 in stofzuigers (van de consumentenbond). op de site van de consumentenbond kon ik niet komen, omdat ik geen lid ben, dus dit kwam goed uit. en na te hebben vergeleken met andere stofzuigers is het de beste koop geworden. een siemens 1800 watt vs06g1822 € 139,--.


ik heb het even telefonisch besteld vanmorgen bij expert en even lachen.............ze staan nu voor me deur met de stofzuiger, dus die ga ik gauw uitpakken en uitproberen........................:-))


en wie wilt weten hoe deze mij bevalt, die zal ik dat graag vermelden.


bedankt allemaal en de groetjes voor nu, e