Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2006 09:48:37
Computers & Telefonie

Chello contra brein

elke provider die de ufp. heeft in het contract mag dit, en gezien de waarschuwing is het 99% zeker dat u veel aanbied, en dat is meestal niet legaal en strafbaar, mijn dochter heeft ook veel online staan, en dat zijn haar eigen muziek optredens en cd's en dvd's en die mag iedereen gratis downloaden met de code op het entre kaartje van het concert....


de overige kunnen tegen betaling, maar zij is een uitzondering, maar na ongeveer dezelfde waarschuwing, heeft zij nu een vrijbrief, want de provider bood een code aan om legaal bij haar eenmalig te proberen, dus dat kan ook nog.


het kost wel veel bandbreedte, maar zij beperkte de downloadsnelheden vanaf haar site, en dan blijven de buren wel berijkbaar, en de provider mag nu de download snelheden zelf bijregelen, en bij teveel, krijgen ze bericht, dat ze later terug moeten komen!


zo kan het dus ook.