Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pietbull - 23-05-2004 10:55:37
Geldzaken & Recht

Bent u ook aandelenlease gedupeerde?

hallo hans,


 


het afm rapport was overduidelijk, we zijn o.a.misleid en de zorgplicht is niet nagekomen door de banken en tussenpersonen.


iemand van 82 een contract aansmeren van 15 jaar en zeggen dat ze maar 3 jaar hoeft te sparen! zo zijn er voorbeelden ten over.bewust mensen voorliegen!


het is een maffia bende daar bij dexia. mensen verhuizen en worden gedagvaard op hun oude adres, hierdoor worden ze bij verstek veroordeeld omdat ze het niet wisten. om de restschuld te incasseren weet dexia opeens wel het nieuwe adres.


tuig is het. ondanks brieven van advocaten om de correspondentie via hun te laten verlopen blijft dexia gewoon dreigbrieven naar de mensen sturen.incasso’s blijven doorlopen ondanks stopzetting (meerdere keren). zelfs advocaten beginnen een hekel te krijgen aan dexia.


het programma kassa heeft er zelf ook meerdere keren aandacht aan besteed en minister zalm heeft gezegd dat het een groot maatschappelijk probleem is.


groeten,


piet