Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-09-2006 02:50:07
Voeding & Gezondheid

Karbonades braden

bovendien,


vrijwel elke vleessoort moet in hete olie of braadboter snel dichtgeschroeid worden dus ook de karbonaden die daarna niet meer te lang op een zacht vuur even na moet garen.


vlees van de supermarkt is vrijwel altijd toch bewerkt wat gezien kan worden omdat het vlees erg slinkt bij het door bakken omdat het vocht/water  verdampd dat er op de een of andere manier door die industrie er in gedaan wordt.


een goed stuk vlees van een (echt goede) slager blijft met onze aanbevelingen dan ook een stuk malser en dus smakelijker dan het industrieproduct