Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2006 14:40:10
Voeding & Gezondheid

Karbonades braden

Aanbraden en water toevoegen heet sudderen.
met de deksel schuin op de pan (of helemaal dicht) ongeveer 2.5 uur of langer zo zacht mogelijk, liefst op een petroleumstel.

in boter zonder water en deksel heet braden.
in boter met hoog vuur heet bakken, doe je om en om.
in olie heet frituren en dan moet je vlees door de eiwit halen en panneren. doe je dit niet dan komt al de panneer in de olie terecht.