Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2006 16:21:58
Voeding & Gezondheid

Karbonades braden

hallo,


 


ik ken hetzelfde probleem als de topicstarter..


voorheen kon ik trouwens wel een carbonade bakken.. en werd mooi bruin en gaar maar sinds de laatste tijd niet meer.
het meeste wat hier boven staat heb ik gedaan maar steeds wat taai en zeker niet echt lekker bruin.


ik koop de laatste tijd nog maar zelden carbonade terwijl ik het voorheen bijna elke dafg kocht en at..


dit verschijnsel ken ik ook met de gourmet..
voorheen braadde en bakte het als een gek maar tegenwoordig lukt dat niet mee zo. heb geen flauw idee waar dat aan ligt..
heb nog maar eens een ander gourmet gekocht en nog een maar helaas.


heb ook van vloeibaar boter gewisseld.. (temparatuurgrens en weet niet wat..) maar helaas..


dus voorheen gooide ik een carbonade in de koekenpan en het werd een delicatesse.. maar nu niet meer.. zou het toch aan de boter/vet liggen? misschien niet heet genoeg??
of toch beter naar een slager dan c1000.
alhoewel ik geen enkel probleem had met die van ah.


uit bovenstaande reacties is te bemerken dat er geen één richtlijn is en een ieder het op eigen manier doet..