Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-10-2006 21:29:43
Voeding & Gezondheid

Propolis

@ plop,


propoliscapsules gebruik ik al jaren tegen de weerstand. beschermt de maag en darmwand. beschermt tegen caries, is anti-bacterieel, antimicrobieel, antiviraal en voorkomt maagzweer. het is zeer aanbevelingswaardig, ik heb er dan ook veel baat bij. daarbij blijf je er trouwens ook nog enorm energiek van. los daarvan.


 eczeem: gebruik eens olijfolie. pot zout, giet er oliefolie overheen en scrub je handen hiermee. je kunt er zelfs wat druppeltjes etherische olie patchouli bij doen, maar hoeft niet. en moet jij eens kijken hoe mooi je huid wordt. bij eczeem kun je ook gewoon je hele huid insmeren met olijfolie en ga dan je bad in of onder de douche. zo bescherm je je huid en de vitaminen e dringt via je bloedbanen binnen. sinds ik dit doe, hoef ik niet meer naar de dermatoloog en heb een prachtige huid gekregen.