Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-11-2006 16:58:30
Huishouden & Energie

Revalidatie bij kapotte kruisbanden bij de hond

hallo allemaal,


de hond (jack russell) is gister geopereert, hij moet nu 10 dagen in de bench en mag alleen vlug uit voor ontlasting of plassen. hierbij mag hij niet lopen. na 10 dagen wordt hij weer gecontroleert, en leren wij hoe hij we fysio kunnen geven. daarna mag hij naar de overkant van de straat lopen om te plassen en te ontlasten. dit tot 6 weken na de operatie. hierna moeten we het wandelen opbouwen met 1 minuuut per dag. het hele herstel duurd 3 tot 6 maanden.


de tip die wij van de dierenarts kregen: als de 10 dagen voorbij zijn en de hond loopt niet teveel op de poot, leg hem dan in een afgesloten ruimte (ons geval een open keuken met een kinderhekje ervoor) waar hij nergens op kan springen. mocht hiet zeil liggen, leg er dan tijdelijk een kleed of vloerbedekking neer.


met de hond gaat het naar omstandigheden goed.


bedank voor alle info en medeleven.