Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-11-2006 14:00:40
Elektronica & TV

Stofzuiger: wat is een goede voor redelijke prijs!





na een dag speurwerk kwam ik bij toeval op een site waarop geadverteerd werd met beste koop 2006 in stofzuigers (van de consumentenbond). op de site van de consumentenbond kon ik niet komen, omdat ik geen lid ben, dus dit kwam goed uit. en na te hebben vergeleken met andere stofzuigers is het de beste koop geworden. een siemens 1800 watt vs06g1822 € 139,--.quote


elenay : bent u toch verkeerd geinformeerd want dit type is na mijn weten geen beste koop in 2006 geweest.dat was de siemens vs06g 1832 in de pakket uitvoering u heeft een ouder type met volgens mij geen hepa filter . u had net zo goed de miele s380 kunnen aanschaffen wel beste koop of de eerdere types van dit model ook vaak beste koop bekroond.


misschien kunt hem alsog omruilen voor wel de beste koop ?


oh , ja de s4210 waar iemand anders naar refereerde blijkt nogal problemen te kennen met de duurzaamheid van de printplaat , dus dat is geen goede miele stofzuiger.


groeten nadasurf