Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-02-2007 09:20:35
Elektronica & TV

Wasmachine van het merk candy

hallo terug,


het is niet voor niets,dat een was automaat op een aparte zekeringsgroep moet.


deze meneer van candy heeft u maar wat wijs gemaakt,het is alleen jammer dat u er in trapt,laat u niets wijs maken,u zou hem kunnen vragen of hij weet hoe hij aan deze onzin komt.


de formule van vermogen is: p= uxi=220 volt x 16 amp= 3520 p oftewel watt,dat betekent simpelweg dat u eens op het plaatje van de automaat moet kijken,daar staat namelijk op hoeveel het apparaat gebruit aan wattage,dan zult u begrijpen,en met behulp van een simpele formule waarom dat er maar een apparaat op de groep mag


als deze meneer zegt dat de automaat maar energie verbruikt van een lamp, b.v. van 60 watt,dan kunt u nagaan,dat bij deze meneer van candy het lampje nog niet gaat branden.