Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2007 17:32:36
Elektronica & TV

Wasmachine van het merk candy

buitensporig lang doet die candy erover. ik heb zelf een miele die nu 2.5jaar oud is dus erg nieuw nog en zal dus wel aan de milieu eisen voldoen. bij witte was op 40 of 60 graden temperatuur maakt niet uit doet hij er bij elk toerental max 1450 toeren anderhalf uur over en geen minuut langer. als ik kreukherstellend doe, max 40 graden, max 900 toerental centrifugeren doet hij er ongeveer 1uur en 5 minuten over. miniwasje is 30 minuten op max 40 graden. verder is deze machine erg energiezuinig en heeft een speciale kledingbeschermende trommel. ik ben erg tevreden met de tijden. langer zou ik beslist niet accepteren ben je dagen met de was bezig. lang niet alle gekleurde was kan bijelkaar. zwart + jeans doe ik bij elkaar en dan vaak nog een rode was apart en dan nog een was wat overblijft en natuurlijk een zuiver witte op 60 graden (= ondergoed, pyjamas, slopen, lakens) wel zo hygienisch.


ik zou die machine inruilen voor een beter exemplaar tenzij je tijd genoeg hebt. natuurlijk zijn de mieles in aanschaf wel duurder maar mijn moeder deed er 20 jaar mee en weinig problemen mee, zo nu en dan een snaar en zo.


kathy