Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

electriekert
electriekert - 06-03-2007 10:10:34
Huishouden & Energie

Gebruik nieuwe frituurpan 2 x 2.000 w

in pricipe als je alle 2 de frietpannen tergelijk aanzet ga je ongeveer  18 a trekken dit is te veel en zal de zekering +/- binnen een kwartier smelten/ springen  dus het is raadzaam om eerst de eerste pan aante zetten en als hij op temperatuur is (lampje uit ) dan pas de tweede aanzetten, dan kan je gewoon blijven bakken


voor de keuken verbouwing zou ik zeker een kookgroep aan laten leggen, onder voorbehoud dat je maar één fase aansluiting hebt een geen 3* 380 volt (3 fase krachtstroom) in het laatste geval moet je een krachtstroom perilex aanleggen, daar kan je mits goed aangesloten alle in de keuken voorkomend aparaten op aansluiten, uiteraard weer door iemand (electieker) die er verstand van heeft)


niet zelf prutsen als de boel afbrand  hierdoor, is het zelfs niet verzekerd