Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-03-2007 18:10:45
Voeding & Gezondheid

Karbonades braden

elenay


dat is het nou juist..bij de aldi is het een keer ingevroren..maar in de meeste supers komt het bevroren binnen..dan kopen wij het en vriezen het nog een keer in..daardoor verliest het zijn sappen


ik paneer altijd een rib/haascarbonaat...eerst in het eiwit en dan door de paneermeel..net als grootvader ..dicht schroeien en langzaam laten garen 15 minuten aan een kant omdraaien en nog eens 15 minuten...altijd een lekker mals carbonaatje


alleen met schouder heb ik ook wel eens problemen..de ene keer is hij lekker sappig en de andere keer zo droog als gort...haal mijn vlees trouwens via albert binnen