Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2007 18:44:55
Huishouden & Energie

Oude voegen uithakken

Advies is inderdaad om meerdere offertes aan te vragen voor deze gevel renovatie. opzetten steigerwerk, uithakken oude voegen (gezien de 35 jaar ouderdom zeer waarschijnlijk platvol of verdiept gevoegd) en na het voegen ook het met hoge druk reinigen van de gehele gevel en tot slot het hydrofoberen om de gevel voor tenminste 10 jaar weer waterdicht te maken. vergis u niet in de klus.
uithakken voegen met kango met hamerbeitel als u het toch perse zelf zil doen. alleen voegwerk herstellen zal niet tot resultaat leiden dat uw gevel weer waterdicht wordt. probeer meerdere buren mee te nemen in de gevelrenovatie, want dan kunnen 10 - 20 % kortingen worden gegeven en dat scheelt weer.