Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-08-2007 14:17:53
Geldzaken & Recht

Nu eens andersom: ik krijg mijn geld niet en wil een incassobureau inschakelen

dag inve,


je schrijft: mijn vraag: kan ik als particulier ook een incassobureau inschakelen en de kosten daarvoor verhalen op de organisatie? en hoe pak ik dit aan?


ja hoor, je kunt als particulier gewoon een incassobureau inschakelen. het hiervolgende bureau is zeer betrouwbaar en heeft vrijwel een kostenloze procedure:


incassobureau óók voor particulieren: directincasso


het komt geregeld voor dat particulieren (de gewone consument dus) niet bij een incasso-bureau terecht kunnen als ze een vordering op een andere particulier of firma hebben. bij onderstaand incasso-bureau kunnen ze dan wél terecht. dit incasso-bureau werkt op basis van no cure no pay tot aan een maximum van € 750,-. daarboven betaal je maar € 29,50 en altijd na overleg andere kosten. wel is het zo dat als dit incassobureau er bij de debiteur niet in slaagt (maar dat komt bijna niet voor) het verschuldigde bedrag te innen, je dossierkosten dient te betalen a raison van € 31,50 per geval.


als tussenoplossing bieden zij ook de laatste sommatie service aan. een brief namens de klant geschreven door directincasso, waarin zij de debiteur sommeren het bedrag alsnog over te maken zonder tussenkomst van het incassobureau. grote kans dat de debiteur alsnog de ernst van de situatie dan inziet en de mogelijkheid aangrijpt om buiten het incassobureau om te betalen (in 85% van de gevallen lukt dat).


contactgegevens directincasso

directincasso

postbus 95
6800 ab
arnhem


bezoekadres:
nieuwe stationsstraat 10
6811 ks arnhem


algemeen tel: +31 (0) 26 - 3724 404
fax: +31 (0) 26 - 3723 360
intake contactpersoon +31 (0) 26 - 3724 508 (dhr. zweers)
email: info@nedincasso.nl


http://www.directincasso.nl/">http://www.directincasso.nl/



overige
kvk handelsregister 09 14 63 32
btw nummer nl 8139.70.209.b01


sukses, groeten, read2.