Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-08-2007 22:31:07
Huishouden & Energie

Houten- of toch maar kunstofkozijnen?

Ik persoonlijk zou toch voor (fsc gekeurd)hardhout gaan.
dat, goed in de lak gezet smoelt naar mijn idee toch een stuk beter dan kunststof kozijnen dat er toch altijd een beetje goedkoop uitziet.

het mooiste, maar ook dat is mijn persoonlijke smaak vind ik alluminium kozijnen in een goede kleur ge-anodiseert nog fraaier terwijl dit bij een verkoop van het huis een sterke plus heeft voor de koper omdat dit soort kozijnen niet alleen veel langer fraai blijven maar ook een levensduur hebben van die volgende bewoner.
(bij een drukke weg zijn suskasten een fraaie optie).

met mijn portemonnaie kan ik al helemaal geen sprongetjes maken en alleen al daarom kan ik niet in uw beurs kijken.
maar mijn advies baseer ik op een komende verkoop waarbij het net zo belangrijk is om de tuin(en) ook goed te laten "smoelen" = er mooi uit te laten zien = een extra prikkel tot koop=minder lang het huis in de verkoop.

de vrije vogel
met een huurnest
maar wel in een goede omgeving.
fijne buren, een restaurant om de hoek, een dokter naast de deur en een kerkhof aan de overkant.
wat wil een ouwe vogel nog meer!