Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-10-2007 16:27:11
Huishouden & Energie

Combimagnetron of oven?

wij hebben ook een combimagnetron met oven onder de kookplaat staan. je moet er bij de aanschaf goed op letten, dat het apparaat inderdaad onder de kookplaat geplaatst kan worden. dit staat meestal bij de technische gegevens. bij ons eerste apparaat sloeg steeds de stop door. de leverancier heeft toen bij de fabriek geïnformeerd of dit apparaat wel onder de kookplaat kon. dit bleek dus niet zo te zijn. het vervangende apparaat kon wel onder de kookplaats geplaatst worden. wij maken er nu ongeveer 6 jaar gebruik van en naar volle trevedenheid.


ook de ovenfunctie werkt goed. mijn man bakt regelmatig appeltaarten en deze worden overal gelijkmatig bruin en gaar. dus niet aan één kant zwart en de andere licht.


daarnaast doen wij wel twee pizza's tegelijk in het apparaat. eén op een plaat en één op het rooster en dan hetelucht oven aan. dit gaat prima.