Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-10-2007 16:44:33
Huishouden & Energie

Combimagnetron of oven?

ik heb destijds vanwege ruimtegebrek ook gekozen voor een combimagnetron ipv een conventionele oven. dat bevalt mij prima, alles wordt er net zo gaar en bruin in als in mijn vorige gewone oven. mijn siemens kan ook net als een gewone oven op diverse manieren gebruikt worden, bv. met alleen boven- of onderwarmte. hetelucht of grillen. met grill en magnetron tegelijk ingeschakeld is de kip bv. super snel gaar. de temperatuur etc. heb ik niets over te klagen. bij mij zat er standaard wel een bakplaat, rooster en opvangschaal bij. wat ik wel mis is het draaispit voor een lekker gegrild kippetje. en, die amerikaanse kerstkalkoen, die past er echt niet in!


ik heb er bij aanschaf niet bij doorgedacht dat mijn combi boven de koelkast op ooghoogte beter met een links of rechtsdraaiende deur had gekund. nu komt de klep naar voren. ik ben niet al te groot en heb al een paar keer mijn arm gebrand. dus wel even bedenken waar je de combi gaat plaatsen en daarbij dus op de wijze van openen van de deur letten.