Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-10-2007 12:17:51
Auto & Vervoer

Auto verkopen aan buitenlander

hoi,


samen naar het postkantoor en daar alles afhandelen, (sleutel en papieren en auto zelf ! in bezit houden) en daar dan laten betalen bij de balie als je aan de beurt bent, heb je het geld dan overgaan tot ( event. controle geld) en overschrijving, dan krijg jij de vrijwaring en de nieuwe eigenaar de papieren/sleutels en auto natuurlijk ;-)


dan kan er mi niets misgaan. ( zo heb ik het althans destijds gedaan)


---  tip


bij verkoop van een auto aan een particulier moet u naar het postkantoor om het kenteken over te laten schrijven. dat is meteen een geschikte plek om de betaling plaats te laten vinden; contanten kunnen worden gecontroleerd op echtheid en u bent in de gelegenheid het bedrag direct op uw rekening te storten.   http://www.anwb.nl/published/anwbcms/content/auto/verkopen/tips-en-advies/kentekenbewijs.nl.html">anwb  ---


wellicht kun je bij de anwb nog meer tips vinden.


of hier; http://www.autotrack.nl/static/ns_tips.htm">autotrack.nl || tips en adviezen


 


succes,