Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-10-2004 17:49:03
Elektronica & TV

Stofzuiger kirby

heb bij mijn verkoper eens nagetrokken of het klopt dat hij er 750 euro aan overhoudt. volgens hem is het veel minder, hij zei uiteraard niet precies hoeveel maar wel dat als je "euro" door "gulden" vervangt we veel dichter bij de waarheid zitten. hij heeft zijn eigen marge wel eens vergeleken met die van verkopers van andere soorten artikelen, en dan kwam die van kirby er lang niet als de beste uit. geloof het of niet...


het blijft een hoog bedrag maar de prestaties zijn geweldig. en lastig te bedienen? valt reuze mee, vind ik.


een goed signaal vind ik ook wel dat ik de verkoper altijd kan bellen, en dat hij standaard zelf kort na de verkoop weer contact zoekt met de klant, en later nog eens aanbiedt langs te komen voor uitleg. schijnen vooral oudere mensen wel gebruik van te maken. maar misschien is "mijn" verkoper (werkt in friesland) beter dan "de gemiddelde" kirby-verkoper... ;-)?


heb op internet veel reacties, discussies, reviews over de kirby gevonden en daar zitten niet veel negatieve bij. tja, die prijs, die wordt wel vaak in kritische zin genoemd. ik hoop maar dat mijn kirby 40 jaar meegaat (zoals mijn verkoper zei)... dan valt het nog wat mee. of ik nog kan stofzuigen als ik 107 ben weet ik niet, maar het is aardig hem te kunnen nalaten aan je kinderen als waardevol onderdeel van je inboedel. zouden ze erom vechten?


een vader te leeuwarden.