Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-10-2004 10:24:06
Vakantie & Reizen

Timeshare wederverkoop

alkmaar, 19.10.04.


wij, mijn vrouw en ik, hebben in denia (costa blanca, spanje) een week timeshare van één  week die ons heel goed bevalt. het resort i.s.m. r.c.i., is uniek gelegen midden in de natuur en vrij klein, maar erg luxe. je bent al met al nooit goedkoop uit met timeshare.


daar moet je het nooit voor doen!!!!!


ook wij zijn meerdere keren benaderd door dubieuze spaanse, zogenaamd betrouwbare timeshare koopbedrijven. altijd eerst betalen en van alles toesturen, o.a. het aankoopbewijs van onze timeshare, nu zes jaar geleden. hoewel het resort parque denia in denia prachtig is, moet je ook terplekke heel voorzichtig zijn met het doen van transacties. trouwens, ook engelse aanbieders, strijken geld op en je hoort er nooit meer iets van!!


ik las in een reactie boter bij de vis, daar ben ik het helemaal mee eens, maar hoe doe je dat? men speelt vaak onder één hoedje, vergeet dat niet. de enige weg schijn te zijn, de incasso bij een nederlandse bank neer te leggen, onder voorwaarde, dat alle papieren, inclusief het betalingsbewijs pas mogen worden opgestuurd, als zij eerst ook van hun kant een gebaar hebben gemaakt, in de vorm van betaling van een redelijke prijs. een fantastisch hoge prijs, zegt overigens al genoeg, nooit doen!!!!!!!


hoewel, wij wel gebruik hebben gemaakt van onze timeshare en volgend jaar weer hopen te gaan om te genieten van een prachtige, stille omgeving aan de costa blanca nog wel, zou ik niet weten hoe je op een redelijke, betrouwbare manier je timeshare kunt verkopen. ook de consumentenbond niet. er was enige tijd een timeshareprotestvereniging onder leiding van een nederlands advocaten kantoor, maar dan moest je ook weer c= 700,== storten!


de vereniging is na enige jaren trouwens weer ter ziele gegaan.


onze vraag blijft dus, hoe kom je op een redelijke manier van je timeshare af, zonder een boel geld kwijt te zijn en notabene nog meer door vooraf voor een waardeloze transzactie te betalen?


het wordt hoog tijd dat hier veel meer een gedaan wordt, alleen hoe weet ik ook niet meer. het gaat om een zeer krachtige aanpak van de oplichters en hoe herstel je het vertrouwen weer in timeshare in vooral spanje en portugal, dat is bepaald geen kleinigheid.


voorwaar een zware klus die onze krachten te boven gaan. wij zijn niet meer de jongsten maar wij hebben sterk de indruk de aankoopprijs van c= 13.500,== zes jaar geleden gewoon kwijt te zijn. wie o wie, weet de weg?????


alle andere timesharekopers veel succes goegewenst, maar ik vrees het ergste voor u, zo niet laat het alstublief aan ons en andere timesharehouders, met garantie, weten!!


bert