Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-11-2007 23:13:16
Huishouden & Energie

Betaling nuon

ik heb wel eens rare , vreemde verhalen gehoord. maar u beweerd door slecht boekhouden van uzelf dat u niet weet wat u precies betaald aan nuon. dat al gedurende twee jaar !.......


u probeer er nu in alle toonaarde eronderuit te komen om niet gelijk te betalen. het geld is nooit van u geweest en zal nooit van u woden.


dus wat nuon doet is gewoon legaal en ze mogen het ineens opeisen. dat ze er nu pas achter komen is een slechte zaak van hun zelf. ze hadden u wel veel eerder moeten aanschrijven.


u geeft zelf aan : (natuurlijk komen ze ook met een alternatieve betalingsregeling maar ja wat moet ik daarmee)


zo laat nuon een redelijke oplossing tot snel betalen te komen , grijp die kans maar aan lijkt mij. u bent nalatig geweest met betalen en nu moet nuon op haar knien dr geld krijgen ? raar hoor , door uw fout moeten ze nu maar verwachten dat u het maar in termijnen betaald


het kan waarschijnlijk nog gekker .......................


dus nuon staat in principe in haar recht om het gehele bedrag in een keer op te eisen. dat ze in termijnen met de consument wilt bemiddellen is een gunst maar geen plicht.


trouwens u krijgt een jaar afrekening. zeker geld terug gekregen ? u heeft niks betaald en u krijgt geld toe. rare wereld.


labswans (verbaasd dat het zo toegaat met bepaalde consumenten die liggen te slapen)