Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-11-2007 23:53:03
Huishouden & Energie

Betaling nuon

beste lapswans,


volgens mij schrijf ik in bovenstaande sub.het volgende: "ik vraag dus om mensen die me mee helpen vechten tegen de reus"


jouw mening lijkt me duidelijk maar ik schiet er weinig mee op.... ieder zijn of haar's eigen mening hoor maar ik vraag om mensen die de mening van mij delen om die reuzen die in nederland maar denken alles te kunnen maken en hun monopoly-positie uitbuiten.


ik weet zeker dat er wel mensen zijn die de experise hebben over dit geval en die me een bruikbare reactie kunnen geven.


nogmaals, jouw mening is duidelijk en ik respecteer deze dan ook maar ik vraag je vriendelijk om op een ander sub in deze forum te reageren en niet meer op de mijne....